Бърза доставка TARA SHOES БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА при поръчка над 79 BGN

Доставка

Доставка на поръчана от онлайн магазина стока се извършва до адреси на територията на Република Българияили до офис на куриерската фирма. Доставките се извършват с куриерски фирми Еконт, DPD или транспорт на tarashoes.bg. Доставки с куриерска фирма Еконт се извършват за пратки с тегло до 5 кг.

Доставката на продукти е безплатна!

Сроковете за доставка на поръчани чрез онлайн магазина стоки са следните:

За стоки, поръчани до 17:30 часа българско време - 1 работен ден, считано от деня, следващ деня в който е потвърдена поръчката.
За стоки, поръчани след 17:30 часа българско време - 2 работни дни, считано от деня следващ деня в който е потвърдена поръчката.

!!! Посочените срокове се прилагат доколкото не противоречат на сроковете за доставка, прилагани от съответния куриер. Освен при „Наложен платеж“, всички срокове за доставка започват да текат, след като е заплатена цялата дължима сума, включваща цената на стоката и цената за обработване и доставка.

TARA SHOES се ангажира да се свърже с всички Клиенти в рамките на 1 работен ден от подаването на заявката (в работни дни) на онлайн платформата, за да потвърди дата на доставка, удобна за двете страни и непротиворечаща на изброените горе условия. За поръчки в почивни дни (събота и неделя) и официални празници, tarashoes.bg се ангажира да се свърже с всички клиенти в рамките на първия работен ден.

TARA SHOES си запазва правото едностранно, без да е необходимо да информира Купувача, да удължава посочените срокове с до 12 дни. За всяка промяна в обявените срокове на доставка, tarashoes.bg се ангажира да информира своевременно купувача, включително чрез внасяне на съответни промени в настоящите Общи условия.